Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Evenimente

Evenimente

Fiecare eveniment important din viața ta merită sărbătorit cum se cuvine.

Fie că este vorba despre nunta mult visata, botezul copilului sau pur și simplu un banchet sau o aniversare, candy bar-ul a devenit nelipsit de la petreceri. Orice ocazie speciala poate fi celebrata cu o multitudine de mini prajiturele, macarons, mousse-uri delicioase, aranjate pe platouri si suporturi elegante.

Tortul de nunta, mult asteptat de toti invitatii trebuie sa arate spectaculos, sa aiba un gust desavarsit si  sa fie in ton cu tematica nuntii.

Daca iti doresti un candy bar de exceptie si cel mai frumos tort pentru evenimentul tau, poti apela cu incredere la Casa Dulce! Cofetarii nostri lucreaza cu pasiune, rabdare si atentie la detalii, iar pasiunea pentru frumos si bun gust ne caracterizeaza.

Programeaza o degustare, iar impreuna cu consultantii nostri vei alege exact sortimentele, tematica si toate micile detalii care va vor incanta invitatii si vor face ca evenimentul dumneavoastra sa arate asa cum va doriti.

Dacă vrei să îți alegi furnizorii de dulciuri si bucurii pentru nunta/botez, verifica daca avem data disponibila si programeaza cat mai repede o degustare.

Calculator preturi

Casa dulce va pune la dispozitie un calculator de pret informativ.
Costurile calculate in acest mod sunt cele minime si sunt informative.

0
TotalLEI
[contact-form-7 id="8741"]